REKLAM

Beşiktaş, Nijeryalı stoperi istiyor!

1

Yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı.

Beşiktaş, Nijeryalı stoperi istiyor!

Siyah-beyazlı ekip, savunma hattını güçlendirmek adına yeni isimler üzerinde yoğunlaşırken, sürpriz bir aday daha listeye eklendi: Slavia Prag forması giyen Igoh Ogbu.

Çekya ekibinde gösterdiği performansla dikkat çeken 25 yaşındaki Nijeryalı stoper için Beşiktaş yönetiminin girişimlere başladığı öğrenildi. Takvim’in haberine göre, Kara Kartal önümüzdeki günlerde Ogbu’nun menajeriyle masaya oturarak transferin şartlarını değerlendirecek.

Fizik Gücüyle Öne Çıkıyor

Piyasa değeri 10 milyon Euro seviyelerinde olan Ogbu, 2023’te Norveç’in Lillestrom takımından Slavia Prag’a 2.5 milyon Euro’ya transfer olmuştu. Bu sezon çıktığı 33 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistlik katkı sağlayan başarılı savunmacı, özellikle fiziksel gücü ve hava toplarındaki etkinliğiyle öne çıkıyor.

Paulista Veda Ediyor

Beşiktaş’ta savunma hattında değişim yaşanması beklenirken, Brezilyalı stoper Gabriel Paulista’nın Corinthians’a transfer olabileceği konuşuluyor. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in de bu ayrılığa onay verdiği ifade edilirken, Siyah-beyazlıların stoper rotasyonuna iki yeni isim dahil etmesi bekleniyor.

Haber kaynağı:Aspor

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.