REKLAM

Hasan Arat'tan açıklamalar! "Kupayı sporcularımız hediye etti"

4

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat'tan açıklamalar! "Kupayı sporcularımız hediye etti"

İşte o açıklamalar;

- BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUKLARINI MUTLU ETTİLER -

"Geldiğimiz günden beri kötü giden bir gidişat vardı ve en önemli hedefimizin kupa olduğunu söylemiştik. Bugün sporcularımız, teknik heyetimiz bu kupayı aldılar. Her şeyden önce Beşiktaş'ın çocuklarını mutlu ettiler. Yarın okullarına mutlu gidecekler, formalarını giyecekler ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen, yurt dışından gelen Beşiktaşlı taraftarlarımıza yönetim kurulu olarak teşekkür ediyorum."

- KUPAYI SPORCULARIMIZ HEDİYE ETTİ -

"Harika bir tribün vardı. Son saniyeye kadar bırakmadılar. Beşiktaş çok güzel bir camia. Ben camiamla gurur duyuyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarım adına buraya ter döken sporcularımıza, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kupayı sporcularımız hediye etti. Biz hediye etmedik. Kupa onların emeği. O yüzden teknik heyetteki Samet hocam, Feyyaz hocam, Serdar hocam, tüm teknik heyetimizin ve sporcularımızın emeğidir. Beşiktaş'a layık bir şekilde oynadılar."

- YARIN SABAHTAN İTİBAREN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ -

"Ben takımımla gurur duyuyorum. Yönetim kurulumuzda gece gündüz çalışan arkadaşlarımız var. Tüm kulüp personellerine teşekkür ediyorum. Pazar günü bir maçımız daha var ve oda bizim için önemli. Bu akşam bunu burada bitirdik. Pazar gününe bakacağız. Yarın kupayı çarşıya götürecekler. Bu sözü vermiştik. Durumu müsait olan sporcularımız kupayı çarşıya götürecek. Oda bizim için önemli. Bu kadar travmatik bir sezonda bunu başarmak çok zor. Sporculuk böyle bir şey yani son ana kadar şansınız varsa ve o kupa orada duruyorsa almanız lazım. Finalin olimpiyat stadında olması zorluk yaşatmış olabilir ama seyirci kalitesi açısından son derece güzel kalite oluştu. Federasyonda her açından çok iyi hazırlanmış. Hakem çok iyi maç yönetti. Çok dikkat edince iyi şeyler olabiliyormuş. Ben Trabzonspor'un centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Bizim oyuncularımız madalya almaya giderken onları da alkışladı. Türkiye'nin özlediği bir çok şey yaşandı bugün. Bundan dolayı çok mutluyum. Spor bittikten sonra yarın başka şeyler bekler. O yüzden bunun hemen rehavetine takılmadan yarın sabahtan itibaren çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Haber kaynağı:Ortacizgi.com

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 4 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

18 Ankaragücü 38 8 16 14 -6 40
19 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL 38 9 10 19 -31 37
20 İstanbulspor 38 4 7 27 -53 16

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.