1903 Birliği’nden ‘’Ahde Vefa’’ buluşması!

15 seneyi aşkın mazisi ile Beşiktaş kültürüne katkı sağlamak için pek çok etkinlik düzenleyen 1903 Birliği, bu kez ‘’Ahde Vefa’’ buluşmalarını başlatıyor.
Beşiktaş'ın efsane futbolcuları ile Beşiktaş'ın geçmişten günümüze nasıl bir gelişim gösterdiğinin konuşulağı, futbolcuların anılarıyla mazide güzel bir gezintiye çıkılacak olan 'Ahde Vefa' toplantıları 1903 Birliği tarafından başlatılıyor.
1903 Birliği'nin genç Beşiktaşlı jenarasyonla bağların daha kuvvetli kurulması, kültür aktarımının doğru bir şekilde başlatılmasını hedeflediği etkinlikte, ilk toplantı 3 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
İstanbul Yelken Kulübü'nde 3 Kasım 2024 tarihinde sabah 10:00'da kahvaltıyla birlikte başlayacak olan etkinlikte sohbet saat 13:00'e kadar devam edecek.
Ahde Vefa buluşmasının ilk konukları ise Beşiktaş'ın yaşayan efsanelerinden; Ali Gültiken, Metin Tekin ve Mehmet Özdilek olacak.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş yönetiminden Vincenzo Italiano'ya güven tam!21 Ekim 2026
Beşiktaş'tan Orkun Kökçü açıklaması!16 Ekim 2026
Nübel’den Beşiktaş açıklaması!13 Ekim 2026
Beşiktaş'tan Kocaelispor'a karşı ezici üstünlük!12 Ekim 2026
Beşiktaş-Kocaelispor maçında öne çıkan çarpıcı detaylar!11 Ekim 2026
Salih Özcan’dan Beşiktaş itirafı! İstanbul sözleri dikkat çekti9 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
