Aalborg'dan Lucas Andersen için Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın uzun süredir üzerinde durduğu bilinen ve alınması için rapor verdiği Lucas Andersen için bugün yeni açıklama geldi.
Sergen Yalçın karantina günlerinde WyScout menajerlik programı üzerinden bol bol futbolcu izliyor. Başarılı teknik adam bir yandan ucuz, bir yandan da keşfedilmemiş oyuncuları arıyor.
Sergen’in bir süre önce Danimarka’nın Aalborg takımında forma giyen Lucas Andersen’i gözüne kestirdiği iddia edilmişti.
25 yaşındaki Danimarkalı sol kanat oyuncusu için Aalborg’un Norveçli sportif direktör Inge André Olsen’den açıklama geldi.
Danimarka’nın B.T. gazetesine konuşan Olsen, “O harika bir oyuncu. Bu yüzden açıkçası Avrupa'daki büyük kulüplerin ilgilenmesi normal. Bizim için kulüp olarak, Lucas ve menajeri ile olası bir satışla ilgili doğru zamanlamayı bulmak gerek” dedi.
Aalborg sportif direktörü olarak ilk çalışma gününü geçiren Norveçli Olsen, “Beşiktaş'ın büyüklüğünü biliyoruz. Andersen'i izlemesine de şaşırmıyoruz. Ancak, bu yaz zaten bir satış planımız var. Gerçekçi olmayan bir şey yok. Doğru fiyatı alırsak kimseye hayır demeyiz. Ancak Lucas, gerçekten iyi bir oyuncu. Onu satarsak yerine yenisini almamız gereken bir oyuncu” dedi.
Haber Kaynağı:Fotospor
İlgili Haberler
Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç'tan Rafa Silva açıklaması!30 Kasım 2025
Beşiktaş'ta ocak ayında ilk hedef!12 Kasım 2025
Sergen Yalçın'dan Trabzonspor maçı yorumu!20 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Italiano Fırtınası! Dört Hocanın Toplamına Ulaştı17 Ekim 2026
Benfica, Rafa Silva için pusuda bekliyor!14 Kasım 2025
Josef de Souza’dan Sergen Yalçın’a destek mesajı!6 Mayıs 2026
Yorumlar yükleniyor...
