Aboubakar'dan maç sonu duygusal açıklama

Beşiktaş, Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Vincent Aboubakar, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmanın ardından siyah beyazlı oyuncu Vincent Aboubakar, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
İşte Aboubakar’ın yaptığı açıklamalar:
"Garip duygular içerisindeyim. Gol anında özel duygular içerisindeydim. Hayat böyle. Bundan sonra annesiz yaşayacağım. Bu sezon şampiyon olup şampiyonluğu anneme adamak istiyorum"
"Başkanımıza, hocamıza, teknik heyete, takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş benim ikinci ailem. Her gün antrenamana giderken bunu hissediyorum. Beşiktaş çok özel"
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Aboubakar'dan flaş açıklamalar!3 Aralık 2025
Aboubakar'ın sözleşmesi feshedildi!Arşiv · 9 Mayıs 2025
Aboubakar, Immobile’i geride bıraktı!Arşiv · 15 Nisan 2025
Aboubakar'ın yeni takımı belli oldu!Arşiv · 21 Mart 2025
Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş itirafı! 'Tuhaf bir histi'Arşiv · 3 Aralık 2024
Antalyaspor Başkanı, Amartey, Aboubakar ve Chamberlain hakkında özel açıklamalarda bulundu!Arşiv · 10 Eylül 2024
Yorumlar yükleniyor...
