REKLAM

Aboubakar'ın durgunluğu rakamlara yansıdı

1

Büyük umutlarla alınan Aboubakar’ın performansı hayal kırıklığı yarattı.

Aboubakar'ın durgunluğu rakamlara yansıdı

Beşiktaş'ın uzun arayışlar sonunda santrfor için karar kıldığı Vincent Aboubakar, gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kaldı. Ligde Konyaspor, Gençlerbirliği, Denizlispor, Yeni Malatya ve Gaziantep FK maçları içerisinden sadece Denizli deplasmanında 1 gol, 1 asistle skor katkısı yapan Kamerunlu futbolcu, kalan 4 maçı boş geçti.

RAKAMLARA DA YANSIDI

Aboubakar'ın forma giydiği karşılaşmalardaki durgunluğu oyuncunun istatistiklerine de yansıdı. Şu ana dek sadece 7 kez şut denemesi yapan yıldız futbolcunun kaleyi bulan şut sayısı 5 oldu. Diz sakatlığı sebebiyle yönetimin uzun süre üzerinde konuştuğu ve sözleşmesine de özel madde eklediği Aboubakar'ın ikili mücadelelerdeki zayıflığı da göze çarptı.

HAVA TOPLARINDA ETKİSİZ

28 yaşındaki futbolcu, toplam 35 ikili mücadeleye girerken bunların sadece 10'unu kazanabildi. Hava toplarında da oldukça etkisiz olan Aboubakar, 12 hava topu mücadelesinin sadece 2'sini kazanırken bu alanda da oldukça geri kaldı.

UTKU'NUN SON ŞANSI

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, Gaziantep maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Başakşehir karşısında takımını yalnız bırakacak. Cezasının iki maç olması halinde Fenerbahçe derbisinde de görev yapamayacak genç eldivenin yerine Utku Yuvakuran forma giyecek. Gaziantep mücadelesinde 2 gol yiyen Utku'nun, aradığı şans ayağına geldi. Genç file bekçisi, zorlu Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında iyi performans göstermesi halinde ilk 11'de Ersin'in yerine kalıcı olabilir.

Haber Kaynağı: Sabah

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.