Adil Gevrek'ten son dakika Guilherme açıklaması!

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Guilherme transferi konusunda yaşanan gelişmeler ile ilgili ortacizgi.com’a açıklamalarda bulundu.
İşte Gevrek’in yaptığı açıklamalar:
BEŞİKTAŞ’TAN BİZE BİR ŞEY GELMEDİ
Guilherme'nin menajerinin yaptığı paylaşımla ilgili Gevrek; “Bizim tarafımıza gelen herhangi bir şey yok. Beşiktaş’tan bize bir şey gelmedi. Menajerinin öyle bir açıklaması olabilir ama bizim tarafımızda herhangi bir şey yok. Bizim şartlarımızı sunmamız için bize ulaşmaları gerek. Guilherme, şu anda bizim kampımımızda" dedi.
-KIZGINLIĞIMIZ VAR-
Beşiktaş yönetimine kızgınlıklarının olduğunu belirten Adil Gevrek; “Futbolcunun kafasını bu kadar karıştırmaya gerek yok. Olacak bir şey varsa ararsınız, konuşursunuz. Transfer de olacaksa yapılır. Böyle bir süreçte kalması bizim için sıkıntılı. Arayıp müsaade istemeleri de gerekli. Kızgınlığımız var” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi Özel Haber
İlgili Haberler
Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu!Arşiv · 15 Mart 2025
Beşiktaş'ın Konyaspor maçı ilk 11'i belli oldu!Arşiv · 20 Ekim 2024
Castrovilli'den Italiano ve Vlahovic yorumu!30 Ekim 2026
Afrika basınından Wilfred Ndidi'ye övgü!30 Ekim 2026
Beşiktaş'ta kaleci karşılaştırması! Nübel rakiplerine fark attı30 Ekim 2026
Celtic'te Johnston şoku! Beşiktaş maçında yok30 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...