REKLAM

Adnan Dalgakıran'dan flaş açıklamalar! ”Ödediğimizden fazla faiz ödüyormuşuz gibi gösterilmesini anlamıyoruz”

2

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, siyah-beyazlıların gündemine yönelik açıklamalar yaptı.

Adnan Dalgakıran'dan flaş açıklamalar! ”Ödediğimizden fazla faiz ödüyormuşuz gibi gösterilmesini anlamıyoruz”

Dalgakıran, ”Biz kurallara uyarız. Ama bu kurallar birilerinin aleyhine işliyorsa değiştirilmesi için uğraş veririz. Doğru her zaman güçlüdür” ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı yönetici, şampiyonluk konusunda da mesajlar verdi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Adnan Dalgakıran’ın açıklamaları şu şekilde:

Adnan Dalgakıran: ”Ödediğimizden fazla faiz ödüyormuşuz gibi gösterilmesini anlamıyoruz”

Konu gayet açık. Matematik herkese göre değişen bir bilim dalı değil. 2+2 eşittir 4 eder. 5 etmez. Kulüplerin gelir gider hesaplarını yaparken, faizlerini hesaplarken nasıl yapıyorsunuz? Bankaya ne kadar faiz ödüyorsunuz ona bakıyorsun. Benim ödediğim faizden çok daha fazlasını ödüyormuş gibi göstermenin bir anlamı yok. Bunu anlamıyoruz. Gayet basit. Bu konunun bu kadar karmaşık olmasını da anlamıyoruz. Öyle gösterilince insanlar başka şeyler arıyor altında.

Adnan Dalgakıran: ”Doğru her zaman güçlüdür”

Adnan Dalgakıran: ”Kuralların sürekli değişmesi kime avantaj getiriyor?”

Kuralların sürekli değişmesi kime avantaj getiriyor, kime dezavantaj getiriyor. Buna bakmak lazım. Kurallar kime göre, nasıl değişiyor? Buna bakmak gerek.

Adnan Dalgakıran: ”Doğruların mücadelesini vermeye devam edeceğiz”

Beşiktaş her zaman kadrosu ne olursa olsun şampiyonluğa oynar. Başka bir planı olmaz. Bunu bazen başarır, bazen başaramayabilir. Şu anki kadro şampiyonluğa oynayacak bir kadro. Alt sıralardan üst sıralara çıktık. Eğer oyuncularımızın performansını biraz daha yukarı çekersek, şampiyonluğun 1 numaralı favorisi biz olacağız. Bunun için de taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Bu konuda tereddüt yaşamıyoruz. Tabi ki şampiyonluğa oynuyoruz.

Adnan Dalgakıran'dan Beşiktaş taraftarlarına mesaj

Ligdeki takımların muhteşem oyunlar sergilemediğini görüyoruz. Bizim şampiyonluğun favorisi görülmemiz doğal. Taraftarlarımız rahat olsun. Eldeki imkanları sonuna kadar zorlayacağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.

Haber Kaynağı: Ajansspor




REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 2 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.