İçeriğe atla
REKLAM

Adriano: "Benim oynadığım en iyi Türk futbolcu kendisiydi"

Paylaş
Adriano: "Benim oynadığım en iyi Türk futbolcu kendisiydi"

Beşiktaş'ın Brezilyalı eski yıldız oyuncusu Adriano Correia, Cansel Kemiksiz'in Instagram hesabında canlı yayınına katıldı.

Adriano Correia, Beşiktaş dönemine dair Cansel Kemiksiz'in Instagram canlı yayınında konuştu.

REKLAM

İşte Adriano'nun yaptığı açıklamalar:

"Atiba'yı herkesten ayrı tutmamız lazım. Atiba için hep 'Bu sene son senesi' diyorlardı ama her sene performansını koruyarak sözleşmesini yeniliyordu. Nasıl ki Fenerbahçe'de Alex'in heykeli dikildiyse, Beşiktaş'ta da Atiba'nın heykeli dikilmeli."

"Oğuzhan'ın kariyerinde belki inişli çıkışlı dönemleri var ama benim oynadığım en iyi Türk futbolcu kendisiydi. Çok büyük bir yetenek. Benim için Oğuzhan'ın çok özel bir yeri var."

"Ben Beşiktaş'tayken Rıdvan Yılmaz bizimle antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. O dönemde benim dikkatimi çekti. Menajerine, 'Bu çocuğun peşini bırakma. Bu çocuk çok iyi yerlere gelecek' demiştim. İnanılmaz bir yetenek, çok düzgün karakterli bir futbolcu."

REKLAM

İlgili Haberler

REKLAM

Yorumlar yükleniyor...