İçeriğe atla
REKLAM

Ahmet Ağaoğlu'ndan kural hatası cevabı

Paylaş
Ahmet Ağaoğlu'ndan kural hatası cevabı

Kulüpler Birliği ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

REKLAM

Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki kural hatası sorusuna da cevap verdi.

İşte Ağaoğlu'nun yaptığı açıklamalar:

"Sizler bizden önce öğrenmişsinizdir. Çünkü biz içerideyken, istifa ettiği haberleri düşmeye başladı. Nihat Özdemir’in istifa edeceğiyle ilgili hiçbir bilgimiz yoktu. Toplantı başladığında bunun olacağını fark ettik. Öyle bir hava vardı."

"Nihat Özdemir, sadece teşekkür etti, ‘Hakkınızı helal edin, Servet Bey devam edecek’ dedi ve çıktı. Saygı duymak lazım. Bir şey daha var ki gerçekten çok yoruldu. Çok zor bir süreç yaşadı kendileri. Nihat Özdemir yayın ihalesiyle ilgili bizleri bilgilendirdi ve istifa ettiğini söyledi.

"Beşiktaş'ın kural hatası başvurusuyla ilgili bir şey konuşulmadı.''

TFF Başkanlığı konusunda ise; "Türk futbol dünyası içerisinde Allah'ın bahşedeceği en güzel yerdeyim. Trabzonspor'un başkanlığını yapıyorum. Farklı bir mevki peşinde değilim. Ben kulübüme hizmet etmek için futbolun içindeyim." dedi.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...