Ahmet Bulut'tan Pjanic, Batshuayi ve Dorukhan Toköz açıklaması

Menajer Ahmet Bulut, Tivbu Spor'da açıklamalarda bulundu.
Ahmet Bulut, Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi ile ilgili konuşurken Dorukhan Toköz'ün ayrılığı hakkında da açıklama yaptı.
İşte o açıklamalar:
"Beşiktaş doğal olarak futbolcu kiralıyor. Zaten Pjanic'i ya da Batshuayi'yi satın alamazsınız. Bonservisleri 20, 30, 40 milyon Euro. O yüzden kiralamak normal."
"Pjanic transferi çok spontane gelişti. Uzun bir pazarlık süreci vardı, çok sıkı pazarlık yaptık. Barcelona'yı ikna ettik. Son dakikada imzalayabildik. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynaması çok büyük bir avantaj oldu. Pjanic, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istedi."
"Barcelona'ya yeni hoca geldi. Koeman ile sıkıntıları olduğu için transfer gerçekleşti, yoksa imkansızdı. Xavi'nin Pjanic ile ilgili düşüncesi ne olacak şu an için bilmiyoruz."
"Dorukhan, Beşiktaş'tan para nedeniyle ayrılmadı. Avrupa'da izleyen kulüpler vardı. Trabzonspor, hedeflerini ve projesini anlattı. Trabzonspor'da çok mutlu. Fenerbahçe ile hiçbir zaman görüşme olmadı."
Haber Kaynağı:Tivibu Spor
İlgili Haberler
Miralem Pjanic, Beşiktaş taraftarını ikiye böldü!9 Ağustos 2022
Beşiktaş'ta evdeki hesap çarşıya uymadı7 Aralık 2021
Sergen Yalçın'ın büyük mutluluğu! "İyi ki böyle bir transfer denk geldi"13 Eylül 2021
Beşiktaş'tan Devler Ligi öncesi gösterişli galibiyet! Müthiş seri...11 Eylül 2021
"Benim için isimler değil, performanslar önemlidir; Beşiktaş’a o gün..."6 Eylül 2021
"İddia ediyorum; bu sezonun en iyi transferlerinden olacak"5 Eylül 2021
Yorumlar yükleniyor...