Ahmet Nur Çebi, Hatay'da!

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Kulübümüzün yürüttüğü yardım faaliyetlerini incelemek ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla deprem felaketinden etkilenen Hatay’a gitti.
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;
Asbaşkanımız Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Bayrak, Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan da Başkanımızla birlikte Hatay’a gittiler.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyelerimizi Hatay Havalimanı’nda Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Başkanı Sitemkar Bolsoy ile dernek üyeleri karşıladılar.
Haber Kaynağı:BJK.com.tr
İlgili Haberler
Kartal Yuvası’nda Hyeon-gyu Oh İzdihamı!26 Şubat 2026
Beşiktaş’ta forma satışlarında son durum!4 Eylül 2026
Suat Taştan son yolculuğuna uğurlandı!Arşiv · 20 Kasım 2023
Fırat Fidan’dan PFDK sevki ile ilgili flaş açıklama1 Ekim 2026
Umut Şenol’dan Kartal Yuvası’na gelen icra hakkında açıklamaArşiv · 24 Nisan 2024
Beşiktaş'ta ödemeler yapıldı!7 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
