Ahmet Nur Çebi, kurmaylarıyla İstanbul'da bir araya geliyor! Torunoğulları, teknik heyet için harekete geçti!

Siyah-beyazlı kulüp 13 Ekim'de olağanüstü seçime gidecek.
Olağanüstü seçim kararı alınmasının ardından eski ikinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, başkan adaylığını açıklamasına artık kesin gözüyle bakılıyor.
Yönetim kurulu listesi büyük ölçüde hazır olan Ahmet Nur Çebi'nin bu hafta sonunda kurmaylarıyla İstanbul'da bir araya geleceği ve seçim gününe kadar tüm derneklerle irtibata geçeceği ifade edildi.
Ahmet Çebi'nin listesinde olmasına kesin gözüyle bakılan eski yönetici Erdal Torunoğulları'nın da çalışmalara başladığı öğrenildi.
Fikret Orman'la fikir ayrılıkları sebebiyle yönetimden kopan Torunoğulları'nın, teknik heyetle ilgili farklı düşünceleri olduğu ve bu konuda düğmeye bastığı belirtildi.
Haber Kaynağı:Fotomaç
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu görev dağılımı yapılmaya başlandı! İşte belli olan görev dağılımları...24 Ekim 2019
Beşiktaş'ta flaş gelişme! İki başkan adayı birleşme kararı aldı!14 Ekim 2019
"Beşiktaş'ta 4 tane kesin Beşiktaş Kulübü Başkan adayı çıkıyor"2 Ekim 2019
İstanbul Valisi Davut Gül’den Beşiktaş'a ziyaret!12 Haziran 2025
Beşiktaş'tan seçim açıklaması! "Misafir kabul edilmeyecek"4 Mayıs 2025
Beşiktaş, resmi olarak seçim duyurusunu ve programı açıkladı!18 Nisan 2025
Yorumlar yükleniyor...