Ahmet Nur Çebi'den "Ödül Senin" gecesinde açıklama

Beşiktaş'ın bağış kampanyası için Kanal D ekranlarında "Ödül Senin" gecesi düzenlendi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Ödül Senin" gecesinde açıklamalarda bulundu.
İşte Çebi'nin yaptığı açıklamalar:
İyi ki varsınız
"Bizi bugün ekranlarda izleyen bütün sporseverlere ve taraftarımıza güzel bir yayın diliyorum. Zevkli bir zaman geçirmelerini diliyorum. Bu gece bizim için farklı ve önemli. Bize bu kampanyada destek veren Turkuaz, Ciner, Demirören ve Doğuş grubuna teşekkür ediyorum. Sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."
İmkanı olanların ellerini gevşetmesini diliyoruz
"Biz bugüne kadar Beşiktaş'ın zor günlerini taşımaya çalıştık. Hep beraber olmak zorundayız. İmkanı olanların ellerini gevşetmesini diliyoruz. Bütün Beşiktaşlı'ların imkanları kadar destek vermelerini rica ederken, özellikle iş insanlarından Beşiktaş'ın bu süreci geçmeleri için yardım etmelerini rica ediyorum"
İsimleri bende, merak etmeyin
"İsminin açıklanmasını istemeyen 3 kişi toplam 6 milyon TL katkıda bulundu. İsimleri bende, merak etmeyin. Eski yöneticilerimiz Nevzat Demir 2 milyon TL, Cemil Kazancı 1 milyon 903 bin TL, Divan Başkanımız Tevfik Yamantürk 1 milyon TL, Alper Aydın 1 milyon TL, Celal Aral 1 milyon TL, FIBA Banka 500 bin TL, Adnan Dalgakıran'ın babası 1 milyon TL, Enis Ulusoy'un babası 1 milyon TL, Fatih Hakan Avşar 1 milyon TL bağışladı."
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Aboubakar’dan Beşiktaş’a duygusal mesaj: “Çok güzel zamanlar yaşadım”9 Ekim 2026
Beşiktaş'ın kırmızı forması kapış kapış! Uğur Fora açıkladı28 Ekim 2026
İzmir Beşiktaşlılar Derneği’nden Görkemli Cumhuriyet Balosu!27 Ekim 2026
Beşiktaş’tan Serdar Ali Çelikler’e kınama!24 Ekim 2026
Oh sözünü tuttu! Beşiktaş'tan golcüsüne gönderme!16 Ekim 2026
Serdal Adalı güven tazeledi!4 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...


