2004’ten beri İngiliz Ligi takımlarında QPR’ın sportif direktörlüğünü yapan Ferdinand'ın Beşiktaş'ın futbol yapılanmasının başına geçirilmesi düşünülüyor.
Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi bir kez daha sportif direktör iddiasını gündeme getirdi ve kulübün içinden çıkaracakları bilgisini verdi. Bu Mircea Lucescu ve Vicente Del Bosque’ye ilginin ortadan kalktığı şeklinde yorumlandı.
Ayrıca bir süredir adı anılan Lutz Pfannenstiel’in olma ihtimalinin de bulunmadığı belirtildi.
Akıllara daha önce de sportif direktörlük için adları gündeme gelen Gökhan Keskin ile Samet Aybaba gelirken bir an anda gündeme Les Ferdinand ismi geldi.
2004’ten beri İngiliz Ligi takımlarında QPR’ın sportif direktörlüğünü yapan Ferdinand’a, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş’ın futbol yapılanmasının başına geçmeyi önerdiği bildirildi.

Haber Kaynağı: Fotospor