Alexander Nübel'den güven veren başlangıç!

Alexander Nübel, Midtjylland karşısındaki performansıyla ilk resmi maçında siyah-beyazlı taraftarlardan tam not aldı.
Beşiktaş'ın Bayern Münih'ten kadrosuna kattığı Alexander Nübel, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Midtjylland karşısında sergilediği performansla dikkat çekti.
Alman kaleci, rakibin Billing ile yakaladığı net pozisyonda gole izin vermezken yaptığı kurtarışlarla tribünlerden alkış aldı.
Soğukkanlı oyunuyla öne çıkan 29 yaşındaki file bekçisi, pas isabeti ve iki ayağını etkili kullanmasıyla da beğeni topladı.
Vaclav Cerny'ye verdiği isabetli paslarla oyun kurulumunda önemli rol üstlenen Nübel'in performansı dikkat çekti.
HIRSIYLA ÖN PLANA ÇIKIYOR
Antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle de öne çıkan Alexander Nübel'in, Başakşehir'den kadroya katılan Doğan Alemdar ile iyi bir uyum yakaladığı belirtildi.
Sorumluluk almaktan çekinmeyen ve takım arkadaşlarıyla iletişimi güçlü olan Alman kalecinin, ilk 11'deki yerini sağlamlaştırdığı ifade edildi.
Siyah-beyazlı taraftarların büyük bölümü de tecrübeli file bekçisinin performansından memnun kaldı.
Haber Kaynağı:Sporx
İlgili Haberler
Beşiktaş, Alman takımlarına karşı şeytanın bacağını kırmak istiyor!14 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Italiano farkı! Yedekler de sisteme ayak uydurdu17 Ekim 2026
Beşiktaş'a Cerny için kötü haber! Italiano açıkladı!11 Ekim 2026
Vincenzo Italiano'dan flaş sözler! "42 bin tarafarı tek tek kucaklardım"18 Eylül 2026
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu açıklandı16 Eylül 2026
MUHTEMEL 11'LER | Corendon Alanyaspor - Beşiktaş23 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...


