Alexander Sörloth'un menajerinden transfer açıklaması

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Trabzonspor'un eski futbolcusu Alexander Sörloth'la ilgili menajerinden açıklama geldi.
Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon için kadrosuna katmak istediği, bu doğrultuda da lisansını elinde bulundurduğu Leipzig ile temasa geçtiği ileri sürülen Alexander Sörloth'un geleceğiyle ilgili menajerinden açıklama geldi.
Alman ekibi Leipzig tarafından sezon başından La Liga ekibi Real Sociedad'a kiralanan 26 yaşındaki futbolcunun menajeri Morten Wivestad oyuncusunun kariyer planlamasında Avrupa olduğunu söyledi.
"Kulübün tercihi belirleyici olacak"
Wivestad yaptığı açıklamada, "Sezon sonu İspanya’da bitecek olan kiralık sözleşme sonrası Sörloth Almanya’ya dönecek. Ancak ondan sonra transferi ile ilgili net bilgi akışı ve kararı verilebilir. Sörloth şu an için bunlarla ilgilenmek istemiyor. Sezon sonu durumu açığa kavuşacak. Asıl belirleyici olan ise kulübünün tercihi olacak" dedi.
La Liga'da istediğini bulamadı
Real Sociedad bu sezon 35 maçta forma giyen Alexander Sörloht, bu karşılaşmalarda 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 de gol pası verdi. Norveçli futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon Euro.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Felix Uduokhai'ye İspanya'dan talip!9 Ağustos 2026
Sörloth transferinde Beşiktaş'ın teklifi belli oldu!6 Ağustos 2026
Beşiktaş'a genç stoper Joao Ananias!28 Ağustos 2026
Beşiktaş Almanya’yı salladı! Hoffenheim deplasmanında 3 gollü zafer15 Ekim 2026
UEFA Avrupa Ligi’nde 2. hafta heyecanı! 14 Ekim 2026
Beşiktaş, Alman takımlarına karşı şeytanın bacağını kırmak istiyor!14 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
