Ali Ece, derbi sonrası Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmeyi anlattı!

Vole’nin Youtube kanalında yayınlanan programda Ali Ece, derbi sonrası Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmeyi anlattı.
İşte Ali Ece’nin yaptığı açıklamalar:
ABDULLAH HOCA, ‘BÖYLE OYAMAK ZORUNDAYIZ’ DEMEYE GETİRDİ
“Maçtan sonra Abdullah Avcı ile konuştum. Galatasaray’da 3-4 tane oyuncunun ne kadar iyi olduğunu söyledi. ‘Biraz böyle oynamak zorundayız’ demeye getirdi. Ben de ‘Zaten Atiba-Elneny hamlesiyle Galatasaray’ın etkili olabileceği alanları Beşiktaş çok iyi kapattı’ dedim” dedi.
TOLGAY VE OĞUZHAN, BUNU YAPAMIYORDU
“Elneny, ön tarafta hücumun sürekliliğini sağlayacak şekilde topun dolaşımını sağlıyor. Beşiktaş’ta son zamanlarda Tolgay ve Oğuzhan, bunu yapamıyordu. Rebocho iyi performans sergiledi. Gerçekten iyi oyuncu. Sahaya yetenek değil, oyun karakteri farkı koydular” dedi.
KARIUS'A BİR HEDİYE AL
"Necip sen de artık takım elbise mi alıyorsun, ne alıyorsun bilmem ama Karius kardeşine bir hediye al. Karius ne sever? Güzel giyiniyor. Güzel bir şey al. Necip'i kurtardı. Galatasray'ın en tehlikeli pozisyonuydu ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Ali Ece duyurdu! "Sözleşmesi bitecek ve Beşiktaş’a gelecek"26 Nisan 2021
"Sergen Yalçın, yönetime ‘Ne yapın edin, kiralayın’ demiştir"12 Mart 2020
Derbi öncesi Beşiktaş yedek kulübesinde dikkat çeken görüntü!22 Aralık 2019
Beşiktaş, Gençlerbirliği ile transfer görüşmesi yaptı! İşte gelişmeler...5 Aralık 2019
Beşiktaş'ta Elneny'ye tam yetki!1 Kasım 2019
Dilmen'den Umut Nayir-Vedat Muriqi kıyaslaması!27 Ekim 2019
Yorumlar yükleniyor...