İşte o açıklamalar;
- BEŞİKTAŞ'IN 2004'DEN BU YANA EN BAŞARILI HOCASI ŞENOL GÜNEŞ'TİR -
“Beşiktaş’ın uzun zamandır bu kadar kötü kadrosu yoktu. Teknik direktör kadar çok iyide 3 tane oyuncu bulman gerekiyor. Benim 1 ay önce söylediğim isimler gelirse yeni yılda bantsız yayın yapacağım dedim. Ben Emil Peter Forsberg’i söyledikten 1 hafta New York’a gitti. Giovanni van Bronckhorst iyi bir Rangers aldı şimdi kötü bir Beşiktaş alacak. Giovanni van Bronckhorst’u futbolcu olarak da severim ve takip ederdim. Hasan Arat yönetimi bu takıma çok iyi 3 tane oyuncu almayacaksa hiç kimseyi almasınlar. Rıza Çalımbay’ında hataları oldu, Hamına mamına gibi saçma açıklamalar oldu ama Şenol Güneş’te mi başarısız oldu. Beşiktaş’ın 2004’den bu yana en başarılı hocası Şenol Güneş’tir. “dedi.
- GÖREVLERİNİZİ ŞİMDİDEN YERİNE GETİRMENİZ GEREKİYOR -
“Beşiktaş’ın şuan ki takımı dökülüyor. Bırakın bu takımın üçgen yapmasını yamuk bile yapamazlar. Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun ve Aboubakar ile mevkidaş olmasına rağmen bugün en kral işi yaptı. 11 Ocak’ta transfer sezonu açılacak şimdiden çok iyi 3 tane oyuncuyu bulman lazım. Bazı şeylerin izahı olmaz mizahı olur. Gülüyorsam sinirden gülüyorumdur. Beşiktaşlı taraftarlar Samet Aybaba’yı Feyyaz Uçar’ı Hasan Arat’ı seviyor ama şimdiden görevlerinizi yerine getirmeniz gerekiyor. “dedi.
- BEŞİKTAŞ'IN TEK OLUMLU YANI SEMİH KILIÇSOY -
“Beşiktaş yönetimi olarak bu takımı oynatamazsın. 4 ay sonra protestolar başlar. Ben Amartey’in 6 numara oynamasına razıyım. Bakhtiyor’un yerine Aytuğ oynayamaz mıydı? Aytuğ, Bakhtiyor’un yaptığı hataları yapsa bu kadar karamsar olmazdık çünkü Aytuğ öğrenir derdik. Sezon başından beri Şenol Güneş, hamına mamına bey, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe 4-3-3 oynatıyor. Bilimsel olarak aynı şeyi deneyerek farklı sonuçlar alamazsın. Bir an önce yeni hoca bulunup Serdar Topraktepe’nin yaptığı en iyi iş olan yeni Semih Kılıçsoy yetiştirmesi için alt yapıya geri gönderilmesi lazım. Beşiktaş’ın bugün tek olumlu yanı Semih Kılıçsoy’du.“dedi.
Haber kaynağı: Ortacizgi.com