Ali Ece'den sert sözler! "3 maymun oynandı"

Spor yorumcusu Ali Ece, Vole youtube kanalında Ankaragücü - Beşiktaş maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
İşte o açıklamalar;
3 MAYMUNU OYNARSAN TARAFTAR O CESARETİ BULUR
Keşke VAR dan Mete Kalkavan'a ' Hocam maçın başından bu yana çizgideki oyunculara su atılıyor. Şununla ilgili bir şeyler yap' deselerdi de Kalkavan grörseydi, anons yaptırılsaydı. Görmemiş gibi yaptı. Böylelikle maçın sonundaki daha büyük rezalet yaşanmamasıydı. Adamın biri gidip Weghorst'a yükleniyor. Felaket. Weghorst 'böyle saçmalık olur mu' diyor. Sen 3 maymunu oynarsan taraftar o cesareti bulur ve sahaya girer. Görmemezlikten geliyorlar. " dedi.
İĞRENÇ BİR SALDIRIYA MARUZ KALDILAR
" Maçların düzenlenmesinde büyük eksiklikler var. Sahaya kimsenin girmemesi gerekiyor. Bunu sağlayacak olanlar TFF'dir. Yeni iğrenç bir saldırıya maruz kaldılar. 3 maymun oynanınca sporcu sağlığını tehdit eden olaylar yaşandı. " dedi.
JOSEF DÜNYADAKİ EN ZOR İŞİ YAPTI
" Josef dünyadaki en zor işi yaptı. Kavgada araya girdi, arkadaşını kenara çekti. Bu kadar gergin ortamda oyuncusunu kenara aldı." dedi.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Josef’e Kart Yanlış Hesap!5 Eylül 2022
Son dakika gelişmesi! Beşiktaş'tan TFF'ye Josef çıkarması!5 Eylül 2022
Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu!4 Eylül 2022
Aboubakar, Weghorst'u solladı!8 Mayıs 2023
Ali Ece'den o oyuncuya eleştiri! "Yine düşük not kaldı"13 Mart 2023
Ali Ece, Beşiktaş'ın transfer gündemini yorumladı!26 Ocak 2023
Yorumlar yükleniyor...