"Almanya'dan bile çağırıyorlar, orası en son olabilir"

Beşiktaş'ın 2 hafta önce "Bırakmam seni" sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına bir destek de Futbol A Takım Malzemecisi Erdal Erdem'den geldi.
Aynı zamanda maraton koşucusu olan ve Fransa, Almanya ve Amerika'da maratonlara katılan Erdal Erdem, yardım kampanyasında farkındalık yaratmak amacıyla 1903 km. koşacak.
Öncelikli olarak İstanbul'un ilçelerinde koşacak olan Erdem, projeyi İzmir ve Ankara'ya da taşımayı istiyor. Maratona ilk olarak kulübün semti olan Beşiktaş'tan başlayan Erdem, semtin içinde 23 km koştu.
Almanya'dan bile çağırıyorlar, ama bakalım; orası en son olabilir
Erdal Erdem, 1903 km.'lik koşu ile ilgili düşüncelerini, "Güzel bir duygu, heyecanlı. Kulübümüzün 'bırakmam seni' kampanyasının farkındalığı için 39 ilçemizde toplam 1903 km. yapacağım. İlk olarak Beşiktaş ilçesinden başlamak istedim. Bütün taraftarımızdan Beşiktaş'a desteği bekliyoruz. Ankara ve İzmir'den de yoğun bir istek var, ben de taraftarımızı kırmayacağım. Almanya'dan bile çağırıyorlar, ama bakalım; orası en son olabilir" sözleriyle açıkladı.
Haber Kaynağı:DHA
İlgili Haberler
Derbi Avrupa basınına yansıdı! "Vlahovic'i gördün mü Juventus!"6 Eylül 2026
Beşiktaş'ın yeni transferi İlhan Fakılı İstanbul'da!5 Temmuz 2026
İlhan Fakılı, Beşiktaş’ta!4 Temmuz 2026
Almanya'da kaleci yarışı kızıştı! Beşiktaşlı Nübel için büyük fırsat7 Eylül 2026
Beşiktaş hakem danışmanı uygulamasını yeniden hayata geçiriyor11 Eylül 2026
Beşiktaş'ın Trossard transferinin perde arkası!10 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...


