Avrupa'nın özkaynağı Beşiktaş!

Beşiktaş, yaz transfer dönemindeki transfer satışları kadar oyuncu satışlarıyla da konuşuluyor.
Beşiktaş Özkaynak Düzeni'nden çıkıp Avrupa'ya ihraç edilen isimlerin sayısı çarşamba günü üçe yükseldi.Bir süredir kadro dışı durumda olan Serdar Saatçı, Portekiz'in başaltı ekiplerinden Braga'ya satıldı. Anlaşmanın 1.5 milyon Euro bonservis ile 1 milyon Euro 'bonus'lar şeklinde olduğu öğrenildi. Gelecek satış kârından da yüzde 20 Beşiktaş'a ödenecek.
19 yaşındaki stoper 2027'ye kadar imza attı. Braga, Serdar Saatçı'nın serbest kalma bedelini ise 40 milyon Euro olarak belirledi. Rıdvan Yılmaz; Rangers'a, Emirhan İlkhan ise Torino'ya satılmıştı.
KENAN GİTTİ, BOYD DİRENİYOR
Beşiktaş ile Kenan Karaman karşılıklı anlaşma yoluyla sözleşmeyi feshetti. Futbolcunun, bonservisine karşılık 900 bin Euro'luk alacağını bıraktığı öğrenildi. Tecrübeli forvetin Sivasspor maçında oyuna girerken ıslıklanmasına içerlediği öne sürüldü. Kenan, kariyerine Schalke 04'te devam edecek. Tyler Boyd'la da yolların ayrılması planlanıyor.
Haber Kaynağı:Sözcü
İlgili Haberler
Tiago Djalo'dan kamp ve sezon değerlendirmesi!10 Temmuz 2026
Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz açıklaması!8 Eylül 2026
Kadıköy Zaferi Sonrası Beşiktaş'ta Hedef Zirve8 Eylül 2026
Rıdvan Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde golle öne çıktı7 Eylül 2026
Beşiktaş'ın Kadıköy planı ortaya çıktı! Derbi zaferinin sırrı!7 Eylül 2026
Beşiktaş'ta bekler şov yapıyor7 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
