Bakasetas, menajerine resmi tekliflerin geldiğini ancak sezon sonuna kadar Alanyaspor'a odaklandığını ifade etti.
Transfer teklifi aldı mı?
'İtalya'dan Lazio ve Türkiye'den Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan teklif aldın mı?' sorusuna cevap veren Bakasetas, "Benimle ilgilenen kulüpler var. Bunlar beni mutlu ediyor, özgüvenimi artırıyor. Ben Alanyaspor'daki kalan maçlarıma konsantre oldum. Şu an itibariyle amacım Alanyaspor'da başarılı bir sezon geçirebilmek. Yaz transfer dönemine geldiğimizde ne olabilir bilmiyorum. Somut teklifler almışsak değerlendireceğiz." dedi.
-Menajerime teklifler geldi-
"Menajerime teklifler geldi. Bu teklifler hakkında konuşmaktan hoşlanmıyorum. Ben her maçta daha iyisini verebilmek istiyorum. Ben kupa finali ve ligdeki kalan maçlara odaklandım. Takımımla konsantre olmam için teklifler üzerine çok konuşmuyoruz" şeklinde konuştu.
Alanyaspor'un sezon başında AEK Atina'dan transfer ettiği Anastasios Bakasetas bu sezon Akdeniz ekibinde 35 resmi maça çıkarken 10 gol attı ve 7 de asist yaptı.
Haber Kaynağı: Ajansspor