Balotelli ile ilgili çarpıcı detay!

Beşiktaş, Nikola Kalinic ile her konuda anlaşmaya varmadan Balotelli ile ilgilenmişti. İtalyan golcünün transfer görüşmelerinde konuşulan detaylar ortaya çıktı.
Beşiktaş’ta Şampiyonlar Ligi 2.Eleme maçında PAOK’a karşı elendikten sonra transferde gaza basıldı. Tüm sezonu Cyle Larin, Umut Nayir ve Güven Yalçın ile geçirmek istemeyen siyah-beyazlılar; golcü transferi için çalışmalarına hız verdi.
Bir süredir Nikola Kalinic ile temas halinde olan Kara Kartal, bu transferi bitirme noktasına geldiğini ortaya çıkmıştı. Ancak Hırvat santrfordan önce siyah-beyazlıların listesinde başka bir isim vardı.
“Sergen Hoca da açıklamıştı”
Sergen Yalçın’ın da geçtiğimiz hafta açıkladığı Mario Balotelli transferinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Beşiktaşlı yetkililerin, İtalyan golcü ile her konuda anlaştığı ve zorlu şartları da kabul ettiği herkes tarafından biliniyordu.
“Geç ödemeleri de kabul etti”
Siyah-beyazlı yöneticiler, Balotelli’ye “Ekonomik sıkıntılar var. Ödemelerde gecikmeler, aksamalar yaşanabilir” demesine rağmen İtalyan oyuncu; Beşiktaş’a gelmek için her şartı kabul etti.
Siyah-beyazlı formayı giymek için adeta can atan 30 yaşındaki santrfor, henüz bir takımla anlaşmış değil.
Haber Kaynağı:Asist Analiz
İlgili Haberler
Beşiktaş, Alman takımlarına karşı şeytanın bacağını kırmak istiyor!14 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Italiano Fırtınası! Dört Hocanın Toplamına Ulaştı17 Ekim 2026
Ersin Destanoğlu’ndan Başakşehir Maçında Kritik Performans16 Şubat 2026
Josef de Souza’dan Sergen Yalçın’a destek mesajı!6 Mayıs 2026
Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç'tan Rafa Silva açıklaması!30 Kasım 2025
Sinan Engin'den Rafa Silva krizi hakkında sert eleştiriler!16 Kasım 2025
Yorumlar yükleniyor...
