REKLAM

Başakşehir maçının ilk 11'i sürprizlerle dolu olacak!

7

Ara transferde büyük beklentilerle transfer edilen ancak istikrarlı olarak şans bulamayan Ekvadorlu ‘10 numara’ bu hafta ilk 11’de sahaya çıkacak.

Başakşehir maçının ilk 11'i sürprizlerle dolu olacak!

Son beş maçta sadece bir galibiyet alınması, oynanan futbolun tatmin etmemesi ve daha da önemlisi üçüncülüğün tehlikeye girmesi Beşiktaş’ta paniğe sebep oldu.  Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer özellikle hücumdaki kısırlığa formül arıyor.

Galatasaray ve Göztepe maçlarında uyguladığı 4-6-0 sisteminden Kasımpaşa karşısında vazgeçen Norveçli teknik adam, Başakşehir maçında da radikal değişiklikler üzerinde çalışıyor. Ara transferde kadroya katılan Keny Arroyo beklediği şansı bu hafta bulmaya hazırlanıyor.

HIRS YAPTI

Transfer edilir edilmez 10 numaralı forma kendisine verilen  Ekvadorlu oyuncu ligde henüz ilk 11’de maça çıkamadı. Sadece Antalyaspor’la oynanan Türkiye Kupası maçına 11’de başlayan ve bir de gol atan 19 yaşındaki oyuncunun Başakşehir karşısında as kadroda olması bekleniyor.

Ole Gunnar Solskjaer’in sol kanatta görev vermeyi düşündüğü Arroyo’nun, idmanlarda as kadroda denenmesi üzerine iyice hırslandığı öğrenildi. Hocasıyla bir görüşme yapan Arroyo “Kendimi hazır hissediyorum” diyerek oynamak istediğini söyledi. 

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 7 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.