Beklenen görüşme gerçekleşti! Beşiktaş, teklifini yaptı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, corona virüsü yendikten sonra karantina sürecini de atlattı ve yeniden mesaiye başladı.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı takımın dünkü antrenmanını ziyaret etti. Futbolculara ve teknik heyete başarı dileyen Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ile de takımın durumu hakkında görüşme yaptı.
Siyah-beyazlılar, sözleşme yenileme ve maaş indirimi konularında hareketlilik yaşıyor.
Başkan Ahmet Nur Çebi'nin karantina süresinin dolmasıyla birlikte önceki gün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde görüşmeler start aldı.
Mukaveleleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson masaya oturulan ilk isimler oldu.
Üç yıldızın takımda kalma ihtimallerinin yüzde 50 olduğu belirtildi.
Yönetim, söz konusu oyunculara tekliflerini ileterek beklemeye geçti. Gökhan ve Caner'e 2 yıllık, Atiba'ya ise 1 yıllık mukavele önerildi.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
İtaliano ve ekibi Fenerbahçe'yi piksel piksel analiz ediyor!4 Eylül 2026
Beşiktaş ikinci yarı mesaisine kar altında başladı, rota Antalya!1 Ocak 2026
Beşiktaş'ta Jeff Chabot gündemi!29 Temmuz 2026
Serdal Adalı'dan transfer mesajı!7 Kasım 2025
Vincenzo Italiano Beşiktaş tarihine geçti! Tüm hocaları geride bıraktı!14 Eylül 2026
Kritik zirve başlıyor!18 Mayıs 2026
Yorumlar yükleniyor...
