İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş, 8.5 kat kazandırdı! Ezeli rakiplerine fark attı!

Paylaş
Beşiktaş, 8.5 kat kazandırdı! Ezeli rakiplerine fark attı!

20 Mart 2020'de 1.45 kuruş olan Kara Kartal'ın hisseleri, yaklaşık 8.5 kat artış gösterdi ve 13 Nisan'da 13.51 TL tavan fiyattan kapattı.

Beşiktaş hisselerine yatırım yapanlar son 1 yılda adeta deyim yerindeyse köşeyi döndü.

REKLAM

20 Mart 2020'de 1.45 kuruş olan Kartal'ın hisseleri, ligde bu sezon gösterdiği performansla yaklaşık 8.5 kat artış gösterdi ve 13 Nisan'da 13.51 TL tavan fiyattan kapattı.

Ligde ikinci sırada bulunan Fenerbahçe de bu dönemde yatırımcısına 4 kat getiri sağladı.

Galatasaray hisseleri 1.93 TL'den, 3.46'yı görürken, geçen sezon şampiyonluğa oynayıp bu sezon büyük düşüş yaşayan Trabzonspor'un hisseleri sadece 1 kuruş gerileyip, 1.98'den, 1.97'ye indi.

BARÇA ZİRVEDE

Öte yandan dünyanın en değerli takımı Barcelona oldu. Forbes Dergisi'nin yaptığı değerlendirmeye göre yatırımcılar sporun küresel cazibesini ve potansiyeli gördükçe, futbola yatırım yaptı.

Kulüpler pandemiye rağmen son iki yılda ortalama % 30 değer artışı sağladı. Barcelona ilk kez Real'i geçip ilk sıraya yerleşti. Barcelona'nın 3 milyar 996 milyon euro değeri var.

Haber Kaynağı:Akşam

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...