Beşiktaş, Ajax maçı hazırlıklarına başladı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;
Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.
Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

İkas Eyüpspor maçında forma giyen futbolcularımız salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncularımızın ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.
Beşiktaşımız, yarın (25 Eylül) saat 10.30’da ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla Ajax maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Ekibimiz daha sonra deplasmanda oynayacağı maç için saat 14.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a gidecek.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş’ta Italiano Fırtınası! Dört Hocanın Toplamına Ulaştı17 Ekim 2026
Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti!21 Eylül 2026
Vaclav Cerny'den taraftara özel gol sevinci18 Eylül 2026
Beşiktaş'tan Tüpraş Stadı'nda İlk Yarı Rekoru! 6 Maçta 6 Üstünlük!12 Eylül 2026
Beşiktaş’tan Tüpraş Stadı’nda kusursuz seri!11 Eylül 2026
Beşiktaş, Erzurumspor FK karşısında serisini sürdürmek istiyor10 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
