REKLAM

Beşiktaş anlaşmıştı, Galatasaray devreye girdi ama kararı değişmedi! İmzayı atacak!

11

Alanyaspor'da gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Salih Uçan, Beşiktaş'la anlaştı.

Beşiktaş anlaşmıştı, Galatasaray devreye girdi ama kararı değişmedi! İmzayı atacak!

Alanyaspor'da gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Salih Uçan, Beşiktaş'la anlaştı. 27 yaşındaki oyuncu için Galatasaray da devreye girdi ancak Salih'in kararı değişmedi.

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un başarılı bir sezon geçirmesinde başrol oynayan isimlerden biri olan Salih Uçan'ın yeni adresi netleşti.

Ortaya koyduğu futbolla devlerin radarına giren milli futbolcu, Galatasaray ve Trabzonspor'un teklifine rağmen Beşiktaş'ı tercih etti.

Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi haziran ayının sonunda bitecek olan Salih Uçan, Beşiktaş'a imza atmaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlılarla prensip anlaşmasına vardıktan sonra Galatasaray devreye girse de 27 yaşındaki orta sahanın kararı değişmedi.

3 yıllık mukavele yapılacak olan tecrübeli futbolcu, bonuslarla birlikte sezon başına 10 milyon TL alacak.

Haber Kaynağı: Sabah

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 11 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.