Beşiktaş, Başakşehir maçına hazır! Pjanic'de son durum! N'Sakala...

Beşiktaş, Süper Lig’de M. Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamladı.
Beşiktaş, Süper Lig’de M. Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamladı.
Basına kapalı antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.
Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı uygulamaların ardından tam sahada yapılan taktik maçıyla sona erdi.
Siyah beyazlılarda Başakşehir maçının kadrosuna sakatlıkları devam eden Pjanic, Kenan Karaman, N'Koudou ve Mehmet Topal alınmamıştı.
Ayrıca Fabrice N'Sakala'nın kadroda olmaması dikkat çekmişti. Ancak N'Sakala'nın bugün yapılan son atrenmanda da takımla birlikte çalıştığı, Sergen Yalçın'ın tercihi doğrultusunda kadroya alınmadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın yıldızı Miralem Pjanic ise düz koşuların ardından topla çalışmalara başladı.

Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında, yarınsaat 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda M. Başakşehir ile karşılaşacak.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Vincenzo Italiano Beşiktaş tarihine geçti! Tüm hocaları geride bıraktı!14 Eylül 2026
Beşiktaş, Başakşehir Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü13 Şubat 2026
Beşiktaş'ta Wilfred Ndidi sevinci!20 Eylül 2025
Beşiktaş’ta Zecorner Kayserispor maçı hazırlıkları sürüyor17 Ocak 2026
Beşiktaş, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü!1 Ekim 2025
Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü11 Şubat 2026
Yorumlar yükleniyor...
