Beşiktaş, Djuric için ilk görüşmeyi yaptı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Salernitana'nın forveti Milan Djuric'i kadrosuna katmak istediği ve bu doğrultuda bir görüşme gerçekleştirildiği belirtildi.
Beşiktaş 'ta yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Forvet hattına takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş'ın Salernitana forması giyen Milan Djuric'i gündemine aldığı belirtilmişti.
İlk görüşme gerçekleşti
İtalyan basınından Il Mattino, Beşiktaş'ın Salernitana ile sözleşmesi sona eren Djuric ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. Fakat Bosna-Hersekli oyuncu için devreye giren tek takımın Beşiktaş olmadığı ifade ediliyor.
Il Mattino, Beşiktaş'ın yanı sıra Fiorentina'nın da Djuric için teklifini sunduğunu aktarıyor. Fiorentina'nın 1 milyon euronun biraz altında bir maaş önerisini Djuric'e ilettiği belirtilmekte.
Bu sezon Salernitana formasıyla Serie A'da 33 maça çıkan 32 yaşındaki forvet; 5 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Juventus’tan son dakika Vlahovic açıklaması!29 Haziran 2026
Beşiktaş'ta Rolando Mandragora sesleri!15 Haziran 2026
Beşiktaş Arthur Melo için devrede!13 Haziran 2026
Beşiktaş'tan Vlahovic için yeni teklif hazırlığı!1 Ağustos 2026
Beşiktaş'a Nicolas Jackson önerisi!31 Temmuz 2026
Beşiktaş'tan Youssouf Fofana atağı! Milan'ın bonservis beklentisi belli oldu7 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
