Beşiktaş, "Ekvadorlu Roberto Carlos" için görüşmelere başladı!

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Krasnodar'ın Ekvadorlu sol beki Cristian Ramirez'i transfer etmek istiyor. Süper Lig’de ilk yarı tamamlandı ve kulüplerin transfer harekatı başladı.
Rusya Premier Ligi’nin en iyi sol beki olarak gösterilen Cristian Ramirez, ikinci yarıda Türkiye’de forma giyebilir.
‘Ekvadorlu Roberto Carlos’ lakaplı Ramirez ile Fenerbahçe ve Beşiktaş ilgileniyor.
Krasnodar’dan ayrılacak olan 25 yaşındaki sol bekin transferinde Sarı Lacivertliler’in önde olduğu öğrenildi.
Fenerbahçe ve Krasnodar arasında pazarlıkların sürdüğü ve Rus ekibinin 5 milyon euro bonservis bedeli istediği gelen bilgiler arasında.
Daha önce kariyerinde Düsseldorf ve Nürnberg gibi Alman ekiplerinin formasını giyen Ramirez, iki sezon da Macar ekibi Ferencvaros’da oynadıktan sonra 2017 yazında 1 milyon 500 bin euro karşılığında Krasnodar’a transfer olmuştu.
Geçtiğimiz sezon Krasnodar ile 26 resmi maça çıkan Ekvadorlu oyuncu 2 de asist yaptı.
Haber Kaynağı:Goal
İlgili Haberler
Fenerbahçe'nin eski stoperi Beşiktaş'ın gündeminde!6 Aralık 2025
Ebrar Karakurt'un Fenerbahçe ve Galatasaray sorusuna yanıtı!23 Kasım 2024
İşte Beşiktaş'ın yeni stoper adayı24 Mart 2022
Nani, yeğenini Beşiktaş'a önerdi! Kafa karıştırıcı detaylar...26 Mayıs 2020
Bas Dost'tan Beşiktaş'ın teklifine cevap!16 Ağustos 2019
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kaleci performansları belirleyici olacak4 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...