Beşiktaş, flaş transfer için harekete geçti! İşte gelişmeler...

Beşiktaş, flaş bir transfere hazırlanıyor. Beşiktaş'ın Zenit forması giyen Kolombiyalı ön libero Wilmar Barrios'u kadrosuna katmak istediği belirtildi.
Beşiktaş, orta sahaya flaş bir transfer için harekete geçti.
Kolombiya basınından PrimerTiempo'nun haberine göre; Beşiktaş, Zenit forması giyen Kolombiyalı ön libero Wilmar Barrios'u kadrosuna katmak istiyor.
Oyuncuyla Newcastle United, Milan ve Tottenham'ın da ilgilendiği belirtilirken Beşiktaş'ın transfer adına görüşmelere başlama noktasında öncelikli ekip olduğu aktarılıyor.
Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında oyuncuyu kadrosuna katmak adına Zenit ile görüşmelere başlaması bekleniyor.
Zenit ile 2023 yılına kadar sözleşmesi olan Barrios, bu sezon Rusya Premier Ligi'nde 15 maçta forma giyerken 1 asist yaptı.
Zenit, 27 yaşındaki Kolombiyalı oyuncuyu 2019'da 15 milyon Euro karşılığında Boca Juniors'tan transfer etmişti.

Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş'ın orta saha planı Hojbjerg!19 Temmuz 2026
Beşiktaş'ın Willock transferinde Newcastle'dan yanıt!11 Ekim 2026
Beşiktaş’tan Mandragora hamlesi! Willock’un alternatifi belli oldu10 Ekim 2026
Beşiktaş'a Joe Willock müjdesi! Newcastle kararını verdi6 Ekim 2026
Tottenham ve Hull City istedi, Italiano kapıyı kapattı!9 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Joe Willock için kritik viraj! Ocak ayı işaret edildi30 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
