İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş, forvet hattı için Dovbyk’i radarına aldı!

Paylaş
Beşiktaş, forvet hattı için Dovbyk’i radarına aldı!

Yeni sezon öncesi gol yollarında sorun yaşamak istemeyen Beşiktaş, aradığı forveti Serie A’da buldu.

Siyah-Beyazlılar, AS Roma forması giyen Ukraynalı golcü Artem Dovbyk’i listesine ekledi. Sezon başında Trabzonspor’a imza atması an meselesiyken rotasını İspanya’ya çeviren Dovbyk, şimdi Beşiktaş’ın gündeminde.

REKLAM

Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, sezon sonu yolların ayrılması planlanan Ciro Immobile’nin yerine daha etkili bir santrfor arayışında. Bu kapsamda radarına aldığı isimlerden biri de Roma’da istenileni veremeyen Dovbyk oldu. Shomurodov’un bile gerisinde kalan Ukraynalı golcünün durumu, Siyah-Beyazlılar’ın ilgisini cezbetti.

Girona yerine Roma’ya gitti, beklentileri karşılayamadı

La Liga temsilcisi Girona’ya transfer olmadan önce Trabzonspor’la ciddi şekilde görüşen 26 yaşındaki futbolcu, sezon başında 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma’nın yolunu tuttu. Ancak İtalya’da geçirdiği ilk sezonda performansı beklentilerin altında kaldı.

30 maçta 11 gol yetmedi

Serie A’da 30 karşılaşmada forma giyip 11 gol ve 3 asistlik katkı sunmasına rağmen Dovbyk, Roma’da tam anlamıyla güven veremedi. Teknik direktör Claudio Ranieri ise oyuncusunu savunarak, umut veren açıklamalarda bulundu.

Ranieri: “Dovbyk gelişiyor, inancım tam”

Deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada, “Dovbyk’e hala güvenim tam. Önemli bir potansiyel taşıyor. Uyum süreci bazı oyuncularda uzun sürebilir. Dzeko örneğini hatırlayın, bize kritik goller kazandırmıştı. Dovbyk de o yolda ilerliyor, kendisini geliştirmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Bu sözler, Dovbyk’in kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Beşiktaş’a transfer ihtimalini daha da güçlendirdi. Siyah-Beyazlı yönetimin, sezon sonunda oyuncunun durumunu yakından takip edeceği ifade ediliyor.

Haber Kaynağı:Fotospor

REKLAM

İlgili Haberler

REKLAM

Yorumlar yükleniyor...