Beşiktaş, Fulya AVM'den yıllık ne kadar kazanacak? Açıklama geldi!

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, basın mensuplarıyla buluştu.
Yapımında büyük emeği geçtiği fulya-avm">Fulya AVM ile ilgili bilgi veren Ürkmezgil, "Beşiktaş buradan yılda 15-16 milyon TL gelir elde edecek" dedi.
Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, siyah-beyazlı kulübü takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldi ve salı günü açılışı yapılan Fulya AVM ile ilgili bilgi verdi.
Beşiktaş'a kalıcı bir eser bırakmak için Fulya AVM'nin yapımında sorumluluğu üstlendiğin kaydeden Ürkmezgil, "Başkan bu işi yapmayı isteyip istemediğimi sordu. Çok istiyordum. Buranın yapımı için çok uğraştım. AVM için canımı verecektim neredeyse. Gece yarılarına kadar çalıştım. İnsanlara kalıcı bir şeyler bırakmak önemli. İnsanlar burada bir alışveriş merkezi olduğunu bilmiyordu. 23 milyon TL harcadık ve burayı işlevsel hale getirdik. 55 tane dükkan var, bir kısmını kiraya verdik, kalanlar için de çeşitli markaların talebi var. Yıl sonuna kadar onları da tamamlarız. Her şey tamamlandığında Beşiktaş buradan yıllık 15-16 milyon TL gelir elde edecek" diye konuştu.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş'a Fulya müjdesi!21 Ocak 2020
Fulya AVM'nin açılışı yapıldı!15 Ekim 2019
Süleyman Seba, vefatının 12. yılında kabri başında anıldı!13 Ağustos 2026
Beşiktaş'ta Divan Kurulu Toplantısı Başladı!11 Nisan 2026
Beşiktaş’ta Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi!19 Mart 2026
Serdal Adalı’dan flaş açıklama! “ MHK Başkanı istifa etmeli”9 Mart 2026
Yorumlar yükleniyor...