REKLAM

Beşiktaş Futbol A.Ş bağımsız üyelik adaylığından çekilen Rüzgar Sağnak’tan ilk açıklama!

0

Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş şirketinin Yönetim Kuruluna Bağımsız Üye olarak atanmasının ardından bugün görevinden çekildiğini duyuran Rüzgar Sağnak’tan ilk açıklama geldi.

Beşiktaş Futbol A.Ş bağımsız üyelik adaylığından çekilen Rüzgar Sağnak’tan ilk açıklama!

Rüzgar Sağnak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ şirketinin Yönetim Kuruluna Bağımsız Üye olarak atandığını açıklamıştı. Sağnak o dönemki paylaşımında;

‘‘Kulübümüzün yeni çıkan yasalar çerçevesinde yeniden yapılanmasında Başkanımız Sayın Hasan Arat, şahsımı Beşiktaş Futbol yatırımları AŞ şirketinin Yönetim Kuruluna Bağımsız Üye olarak atamıştır.’’ İfadelerini kullanmıştı.

Aradan çok uzun bir süre geçmemesine rağmen bugün yeniden bir sosyal medya paylaşımında bulunan Rüzgar Vahit Sağnak görevinden çekildiğini duyurdu. Yapmış olduğu paylaşımda;

‘‘Genel Kurul öncesi aday gösterildiğim Futbol A.Ş bağımsız üyelik adaylığımdan çekiliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Orta Çizgi’ye özel açıklamalarda bulunan Rüzgar Sağnak süreçle ilgili olarak; ‘‘Bazı görüş ayrılıkları nedeniyle böyle bir karar aldım. Konuyla ilgili ilerleyen günlerde detaylı bir açıklama yapacağım” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Orta Çizgi ÖZEL HABER

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.