REKLAM

Beşiktaş, golcü transferinde rotayı İngiltere’ye çevirdi!

2

Yeni sezon öncesi kadrosunu yeniden yapılandırmak isteyen Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara hız verdi.

Beşiktaş, golcü transferinde rotayı İngiltere’ye çevirdi!

Siyah-beyazlıların hedefinde bu kez Premier Lig'den dikkat çekici bir isim var: Everton'ın 1.94 boyundaki forveti Beto.

İmmobile ile Yollar Ayrılıyor

Sezon boyunca Ciro Immobile’den beklenen verimi alamayan yönetim, İtalyan golcüyle sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in “uzun boylu ve sırtı dönük oynayabilen bir santrfor” isteği doğrultusunda arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Everton forması giyen Beto’yu gündemine aldı.

Beto İçin Temaslar Başlıyor

Takvim'in haberine göre Beşiktaş yönetimi, 27 yaşındaki Portekiz asıllı Gineli forvetin menajeriyle önümüzdeki günlerde temasa geçecek. Bu sezon İngiliz ekibiyle 31 maçta sahaya çıkan Beto, 10 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Yüksek Değer, Zorlu Transfer

Milli takım formasını da 4 kez terleten ve 1 gol atan Beto'nun piyasa değeri 20 milyon Euro seviyesinde. Oyuncunun Everton ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş’ın bu transferde zorlu bir pazarlık süreci beklediği belirtiliyor.

Alternatif İsim: Paul Onuachu

Öte yandan Southampton forması giyen Paul Onuachu da siyah-beyazlıların radarındaki bir diğer santrfor adayı olarak öne çıkıyor.

Haber kaynağı:Takvim

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 2 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.