Beşiktaş, golcüsünü buldu! Resmi teklifini yaptı!

Siyah-beyazlı idareciler Sergen Yalçın’ın onayının ardından önce yıldız futbolcuyla temasa geçerken, Portekiz ekibine de teklifini sundu.
Transfer döneminde önceliğini stoper ve santrfor bölgesine verecek olan Beşiktaş Yönetimi, Porto ile golcüsü Ze Luis için temaslarını yoğunlaştırdı.
Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın çok istediği yıldız oyuncu için harekete geçen idareciler, Porto’dan da izin alarak Ze Luis ile temasa geçti.
Önce futbolcuyla el sıkışmak isteyen Beşiktaş, daha sonra Porto Yönetimi ile kıran kırana pazarlığa başlayacak. Bu futbolcuyu 12 milyon euroya aldığı için en az bu rakama satmak isteyen Portekiz ekibine, siyah-beyazlıların transfer limitini anlattığı ortaya çıktı.
Bonservisli oyuncu alma konusunda TFF’nin izin vermediğini hatırlatan Beşiktaş Yönetimi’nin satın alma opsiyonlu bir kiralama modelini önerdiği vurgulandı.
Siyah-beyazlı idarecilerle görüşen Sergen Yalçın’ın ise Ze Luis’in kendi oyun sistemine en uygun forvetlerden biri olduğunu ve kulübün imkanları izin verdiği müddetçe alınmasının doğru olduğunu söylediği ortaya çıktı.
Cevap bekleniyor
Porto’ya ve Ze Luis’e tekliflerini ileten yönetim, gelen cevaba göre hareket edecek. Yanıtın olumsuz olması halinde Beşiktaş rotayı başka isimlere çevirecek.

Haber Kaynağı:Milliyet
İlgili Haberler
Beşiktaş’tan Orta Sahaya Hollandalı Hamle!14 Ağustos 2026
Beşiktaş'ta sol bek hamlesi! Sergen Yalçın istedi!22 Kasım 2025
Benfica, Rafa Silva için pusuda bekliyor!14 Kasım 2025
Sergen Yalçın, Portekiz’e transferine onay vermedi!9 Ocak 2026
Beşiktaş’ta Rafa Silva, kendine geldi!27 Eylül 2025
Rios, Al-Ittihad'a gitti3 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
