Beşiktaş için sürpriz forvet iddiası!

Devre arasında bütçenin büyük kısmını forvet transferine ayırmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’da hareketlilik başladı.
Beşiktaş yönetimi, menajerlerin önerdiği 29 yaşındaki Sırp golcü Aleksandar Prijovic'in transferini gündemine aldı.
Elinde Burak Yılmaz'dan başka tecrübeli forvet bulunmadığı için büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş bu soruna ara transferde çözüm bulmayı hedefliyor. Alınan bilgilere göre Siyah-Beyazlılar'da şimdiden transfer hareketliliği başlamış durumda.
YÖNETİM İNCELEMEYE ALDI
Suudi Arabistan kulübü Al İttihad'ta forma giyen Aleksandar Prijovic'in menajerler aracılığıyla Siyah-Beyazlılar'a önerildiği belirlendi. Yönetim de Sırp futbolcuyu gündemine aldı.
BOLUSPOR'DA DA FORMA GİYDİ
Ocak ayında 10 milyon Euro'ya PAOK'tan Al İttihad'a transfer olan Prijovic, Suudi Arabistan'da aradığını bulamadı. 29 yaşındaki futbolcu 2015'te Boluspor'da oynamıştı.
Haber Kaynağı:Takvim
İlgili Haberler
Rios, Al-Ittihad'a gitti3 Eylül 2026
Wilfred Ndidi için Suudi Arabistan'dan talip!13 Ağustos 2026
Franck Kessie için Beşiktaş avantajlı! En iyi teklif Siyah-Beyazlılar’dan8 Ağustos 2026
Darwin Nunez transferinde kritik hafta!4 Ağustos 2026
Wilfred Ndidi'ye Suudi Arabistan'dan yoğun ilgi!28 Temmuz 2026
Beşiktaş'ta Ndidi'ye Suudi Arabistan'dan teklif!25 Temmuz 2026
Yorumlar yükleniyor...
