REKLAM

Beşiktaş Kulübü'nden 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı hakkında bilgilendirme

1

Beşiktaş Kulübü, 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı hakkında bilgilendirme yaptı.

İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama:

Derneğimizin Covid-19 pandemi önlemleri kapsamında düzenlenen kurallar sebebiyle bugüne kadar gerçekleştirilemeyen 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Tüzüğümüzün 18. maddesinin A fıkrasının 1 numaralı bendi uyarınca, 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da Akatlar Mah., Yıldırım Oğuz Göker Cad., Gelincik Sok. No:2 Beşiktaş/İstanbul adresinde bulunan BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde, aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır.

18 Aralık 2021 Cumartesi günü toplantı çoğunluğunun sağlanamaması halinde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da aynı gündemle aynı yerde yapılacaktır.

Sayın Üyelerimizin toplantıya katılmalarını dileriz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği Yönetim Kurulu

GÜNDEM

- Açılış

- Toplantı Başkanlık Divanı Seçimi

- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

- Yönetim Kurulu İdari ve Mali Faaliyet Raporlarının Okunması

- Denetim Kurulu Raporunun Okunması

- Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve bağlı ortaklıklarının 2009-2019 dönemine ilişkin hazırlanan Özel Amaçlı İnceleme Raporu ile ilgili bilgi verilmesi,

- Raporların Görüşülmesi

- 01.01.2019 - 12.05.2019 Tarihleri Arasında Görev Alan Yönetim Kurulu’nun, İdari ve Mali Bakımlardan Ayrı Ayrı İbrasının Oya Sunulması

- 12.05.2019 - 20.10.2019 Tarihleri Arasında Görev Alan Yönetim Kurulu’nun, İdari ve Mali Bakımlardan Ayrı Ayrı İbrasının Oya Sunulması

- 20.10.2019 - 31.12.2019 Tarihleri Arasında Görev Alan Yönetim Kurulu’nun, İdari ve Mali Bakımlardan Ayrı Ayrı İbrasının Oya Sunulması

- 2020 Mali Yılı Konsolide Bütçesinin Okunması, Görüşülmesi ve Oya Sunulması

- Dilek ve Temenniler

- Kapanış

Not: Sicil No’su 32160’e kadar olan (32160 dahil) ve yıllık aidatlarını 31 Aralık 2019 günü çalışma saati bitimine kadar Kulübümüzün veznesine veya banka hesaplarına yatırmış üyelerimiz Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’na katılabileceklerdir. Sayın Üyelerimizin kimlikleri ile Kulüp üye kartlarını yanlarında bulundurmalarını ve girişte yetkililere göstermelerini rica ederiz.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Bursa İnegöl Lastik Yol yardım

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

18 Göztepe 13 2 4 7 -7 10
19 Kasımpaşa 14 2 4 8 -8 10
20 ÇRizespor 14 3 1 10 -15 10

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.