REKLAM

Beşiktaş, Malatya'da 3 paunı kaptı! Derbi öncesi bir fire verdi!

0

Fenerbahçe derbisi öncesi düşme hattından uzaklaşmak isteyen Malatyaspor'a konuk olan Beşiktaş, Caner'in penaltıdan attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak Sivasspor'u takibini sürdürdü.

Beşiktaş, Malatya'da 3 paunı kaptı! Derbi öncesi bir fire verdi!

Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor'a konuk oldu.

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan kritik mücadeleyi Beşiktaş 1-0 kazanarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı ve 3.'lük için şansını devam ettirdi.

Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golü 52. dakikada penaltıdan Caner Erkin kaydetti. Böylelikle Caner, Süper Lig kariyerindeki ilk penaltı golünü Yeni Malatyaspor'a atmış oldu.

-N'KOUDOU DERBİDE CEZALI-

Mücadelenin 80. dakikasında sarı kart gören N'Koudou, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

Alınan bu sonuç sonrası Beşiktaş puanını 56'ya çıkarırken ateş hattından uzaklaşma derdinde olan BtcTurk Yeni Malatyaspor ise 32 puanda kaldı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.