Beşiktaş o yıldız için devreye girecek!

Beşiktaş yönetimi ara transfer dönemi için hazırlık yaparken, Başkan Hasan Arat sözleşmesi bitecek olan PSG’nin yıldızı Asensio’yu kiralamak için devreye girecek.
Yaz döneminde takımda büyük bir operasyona imza atan Başkan Hasan Arat ve kurmayları, ara transferde de mutlaka takviye yapacak. Öncelikle iki bölge belirlendi; kanat ve forvet. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda takviye planlayan yönetim. PSG'nin yıldızı Marco Asensio'yu gündemine aldı. Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek her iki kanatta da oynayabilen 28 yaşındaki futbolcu için çalışmalara başladı. Siyah-beyazlıların önceliği satın alma opsiyonu ile yarım sezonluk kiralamak.

BAŞKAN ARAT DEVREDE
Arat, başkanlık seçimi öncesi PSG ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı ve arkadaşı Al-Khelaifi ile Doha'da bir araya gelmiş, Beşiktaş JK ve PSG arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştı. Başkan Arat, PSG Başkanı Nasser ile ikili ilişkilerini de kullanarak bu transferi ara transfer döneminde bitirecek.
Haber Kaynağı:Fotomaç
İlgili Haberler
Beşiktaş'tan flaş hamle! 2 ayrılık 2 transfer13 Kasım 2024
Beşiktaş'ın 1 numaralı transfer hedefi ortaya çıktı!18 Ekim 2024
Beşiktaş soyunma odası karıştı! Mert Günok çıldırdı, 'Sizin tek derdiniz para'18 Aralık 2024
Beşiktaş’ta Fenerbahçe derbisi öncesinde son durum!7 Aralık 2024
Beşiktaş'ın Hatayspor maçı muhtemel 11'i2 Aralık 2024
Sergen Yalçın’dan Hasan Arat sözleri! ‘‘Beşiktaş camiasını nasıl bu duruma getirdin?’’1 Aralık 2024
Yorumlar yükleniyor...