Beşiktaş, PAOK maçına kadar golcü yıldızı bitirmek istiyor!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, PAOK maçına kadar golcü yıldızı bitirmek istiyor. Mario Balotelli’den vazgeçen siyah-beyazlıların ilk hedefi belli oldu.
Beşiktaş’ta forvet transfer için yoğun mesai sürüyor.
Golcü transferinde Mario Balotelli’yi veto eden Beşiktaş Yönetimi, Porto’da oynayan Ze Luis için yeni bir girişimde daha bulundu.
Portekiz ekibinin bonservisiyle vermek istediği yıldız golcüyü kiralamak için çaba sarf eden Beşiktaş Yönetimi, satın alma opsiyonlu olarak iki senelik kiralamaya çalışacak.
2 sene sonunda mecburi satın alma gibi bir formül üzerinde çalışan yönetim, bir yandan da Ze Luis’i maddi anlamda ikna etmeye çabalayacak.
Golcü transferini PAOK maçına kadar bitirmek için gece gündüz uğraşan yönetim, Ze Luis’i en kısa zamanda İstanbul’a getirmeyi istiyor.
Ze Luis ile anlaşma olmaması durumunda başka golcülere yönelecek olan Beşiktaş Yönetimi, Papiss Cisse ile temaslarını sürdürüyor.
Senegalli oyuncuyu, kadroda Cyle Larin’in de bulunması nedeniyle şimdilik bekleten Beşiktaş Yönetimi, Sergen Yalçın’ın raporuna göre hareket edecek.
Haber Kaynağı:Milliyet
İlgili Haberler
Beşiktaş’tan Orta Sahaya Hollandalı Hamle!14 Ağustos 2026
Rios, Al-Ittihad'a gitti3 Eylül 2026
Beşiktaş'a orta saha transferinde yeşil ışık!2 Eylül 2026
Flaş iddia! Richard Rios bitti bitiyor!1 Eylül 2026
Beşiktaş'tan Richard Rios için kiralama planı!30 Ağustos 2026
Beşiktaş'tan David Neres için dev hamle!20 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
