Beşiktaş, Slovan Bratislava maçına hazır

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu’nda S. Bratislava ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Narodny Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.
Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ürkmezgil ve Ahmet Kavalcı’nın da izlediği basına 15 dakikası açık yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman, tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.
Öte yandan Beşiktaşlı eski futbolcu Filip Holosko, takımın S. Bratislava maçı öncesi yaptığı son antrenmanı izledi.
Beşiktaş, yarın TSİ 22.00’da S. Bratislava ile UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk maçını oynayacak.
Haber Kaynağı:BJK.com.tr
İlgili Haberler
Beşiktaş, Ankaragücü maçına hazır!18 Ekim 2019
Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi’nin açılış töreni yapıldı16 Ekim 2019
Fikret Orman ve yöneticiler, antrenmanı takip etti2 Ekim 2019
Beşiktaş’ta Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi!19 Mart 2026
Vefat ve başsağlığı8 Nisan 2022
Ahmet Nur Çebi'den çarpıcı açıklamalar! TFF, yayıncı kuruluş, Abdullah Avcı, Ruiz...19 Aralık 2020
Yorumlar yükleniyor...