Beşiktaş Sompo Sigorta'da çarpıcı detay! Açıklama geldi!

Kara Kartallar, Basketbol Gençler Ligi'ndeki oyuncularını, transfer yasağından dolayı A Takım kadrosuna katamıyor.
ING Basketbol Süper Ligi'nde Play-off mücadelesi veren ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Türk Telekom ile eşleşen Beşiktaş Sompo Sigorta'da sıkıntılar bitmek bilmiyor.
Daha önce Jordan Theodore, James McAdoo ve Shaq McKissic'i takımda tutamayan Kara Kartallar, kadro derinliği için Basketbol Gençler Ligi'ndeki takımının oyuncularını ekleyemiyor.
"Daha önce kontrat yapılmamış"
Ribaund Dergisi'ne özel açıklamalarda bulunan Beşiktaş Sompo Sigorta Başantrenörü Burak Bıyıktay, "Kurallar gereği 2001 doğumlu oyuncularla kontrat yapılması gerekiyormuş; yapılmamış. Bu yüzden kendi BGL takımımızdaki oyuncuları bile transfer yasağından A takım kadrosuna katamıyoruz." ifadelerini kullandı.
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki Türk Telekom eşleşmesini de değerlendiren Bıyıktay, "Bizim için çok zor bir süreç başlıyor. Biz öncelikle sahaya kalan oyuncularımızdan eksilmeden çıkabilmeliyiz. Ancak o zaman rakiplerimize karşı bir şansımız olur. Aksi taktirde işimiz çok zor. Bir yandan play-off kovalayıp bir yandan Avrupa Kupası kovalamak çok zor olacak. Ama biz her maçı kazanmak için sahada olacağız." açıklamalarında bulundu.
Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
Beşiktaş, EuroLeague sezonuna mağlubiyetle başladı!25 Eylül 2026
Beşiktaş 13 yıl sonra EuroLeague'e dönüyor! İlk rakip Valencia24 Eylül 2026
Dusan Alimpijevic'ten EuroLeague Öncesi Beşiktaş Taraftarına Mesaj24 Eylül 2026
Beşiktaş GAİN’den Müthiş Geri Dönüş Yetmedi!18 Ocak 2026
Beşiktaş GAİN, Türk Telekom deplasmanında17 Ocak 2026
Beşiktaş GAİN sezona galibiyet ile başladı!27 Eylül 2025
Yorumlar yükleniyor...