Beşiktaş, son anda vazgeçmişti rakibini tokatladı!

Transfer dönemi boyunca adı Beşiktaş ile birlikte anılan ancak Katar ekibi Al Gharafa'ya transfer olan Lyanco, maçta rakibini tokatladı.
Transfer dönemi boyunca adı Beşiktaş ile birlikte anılan ancak Katar ekibi Al Gharafa'ya transfer olan Lyanco, herkesi şok eden bir harekete imza attı
LYANCO TOKAT ATTI, KIRMIZI KART GÖRDÜ
Katar'ın Al Gharafa ekibinde forma giyen 26 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu, rakibine tokat atarak kırmızı kart gördü.
Takımının, Al Sadd'a 4-0 kaybettiği maçta rakip futbolcunun tepkisine 'tokat' ile cevap veren 26 yaşındaki futbolcu akıllara durgunluk veren görüntüye sahne oldu.
BEŞİKTAŞ, LYANCO'DAN SON ANDA VAZGEÇMİŞTİ
Sezon başında stoper arayışında olan Beşiktaş, uzun süre ilgilendiği hatta sağlık kontrolünden geçirdiği Lyanco transferinden son anda vazgeçmişti.
LYANCO SAKAT ÇIKMIŞTI
Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonucunda ikna ettiği ve İstanbul'a getirttiği Lyanco, sağlık kontrolünü geçememiş ve transfer iptal olmuştu.
İstanbul'daki sağlık kontrollerinde 26 yaşındaki Brezilyalı stoperin diz kıkırdağında erime ve menisküsünde sorun ortaya çıktı.
Yapılan ilk testi geçen, ancak ikinci testte başarılı olamayan Lyanco'nun ameliyat olması gerektiği ortaya çıkınca, yönetim şok yaşadı.
Southampton kulübünden 6 milyon euro karşılığında transfer edilecek olan Lyanco'da yaşanan sorun üzerine transferinden vazgeçildi.
LYANCO'NUN GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon Southampton formasıyla 30 resmi maça çıkan Lyanco Vojnovic bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
Al Sadd, Romain Saiss'ı gönderiyor!28 Ağustos 2023
ÖZEL HABER | Al-Sadd, Saiss için fiyat yükseltti!19 Temmuz 2023
Tabata'dan 39 yaşında sürpriz transfer29 Temmuz 2020
Beşiktaş ile anılan yıldız oyuncunun yeni takımı resmen açıklandı!20 Temmuz 2020
"Beşiktaş gibi bir takım reddedilemez"29 Şubat 2020
Beşiktaş'ta Baghdad Bounedjah gelişmesi!27 Şubat 2020
Yorumlar yükleniyor...