Beşiktaş SuperApp resmen tanıtılacak! İşte detaylar

Beşiktaş JK, dijital dünyada yeni bir dönemi başlatacak BJK SuperApp’i 20 Kasım’da düzenleyeceği özel bir lansmanla tanıtıyor.
Beşiktaş JK, dijital dünyada bir devrim niteliği taşıyan BJK SuperApp’i tanıtacağı özel bir lansman etkinliği düzenliyor. Beşiktaş camiası ve teknoloji dünyası için heyecan verici bu etkinlikte, kulüp yönetimi ve iş ortakları bir araya gelecek.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Arat, Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşecek olan lansmanda, BJK SuperApp’in sunacağı yenilikler ve taraftarlara kazandıracağı avantajlar kamuoyuna açıklanacak.
Lansman Programı
Tarih: 20 Kasım Çarşamba
Yer: Beşiktaş JK Tüpraş Stadyumu - Moda Merkezi
Giriş: Müze Tarihi Kapı
Kayıt ve Karşılama: 16:00 – 17:00
Basın Toplantısı: 17:00 – 19:00
Basın toplantısının ardından katılımcılar, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’ndaki White Pepper Restoran’da düzenlenecek kokteyle davetli. Etkinlik, saat 19:00 – 22:30 arasında devam edecek.
Beşiktaş JK camiasının dijital geleceğine ışık tutacak bu etkinlikte, tüm basın mensupları ve Beşiktaş ailesi bir araya gelecek.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Hasan Arat’tan başkan adaylığı açıklaması!Arşiv · 21 Kasım 2024
Başkan Serdal Adalı ve yönetimi ibra edildi!2 Kasım 2025
Bayer Leverkusen yöneticisinden Beşiktaş yorumu!28 Ağustos 2026
Ahmet Çağlar, istifa etti!23 Temmuz 2026
Beşiktaş'ta acil toplantı kararı!4 Kasım 2025
Hasan Arat ve yönetim kurulu ibra edilmedi!2 Kasım 2025
Yorumlar yükleniyor...
