İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş, taktik ve kondisyon çalıştı!

Paylaş
Beşiktaş, taktik ve kondisyon çalıştı!

Beşiktaş, Alanyaspor maçı hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;

REKLAM

Futbol A Takımımız, Alanyaspor maçı hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Basına kapalı idman, yaklaşık bir saat sürdü.

Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Taktik çalışmayla devam eden antrenman, şut çalışmasıyla tamamlandı.

Siyah-beyazlılarımız, yarın (13 Ağustos) saat 15.00’te basına kapalı yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve saat 18.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Alanya’ya giderek kampa girecek.

Haber Kaynağı:BJK.com.tr

REKLAM

İlgili Haberler

REKLAM

Yorumlar yükleniyor...