REKLAM

Beşiktaş taktik ve kondisyon çalıştı!

1

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ett

Beşiktaş taktik ve kondisyon çalıştı!

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;

Basına kapalı idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, kuvvet ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alanda yapılan taktiksel çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaşımız, Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın (16 Eylül) saat 11.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 15.10’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Trabzon’a giderek kampa girecek.

Haber kaynağı: Bjk.com.tr

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.