Beşiktaş, taraftar tepkisi sonrası Mahmudu Bajo transferini askıya aldı!
12
Beşiktaş'ın bir süredir gündeminde yer alan genç ön libero Mahmudu Bajo transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı.
Slovakya'nın Dunajska Streda takımında forma giyen 20 yaşındaki Gambiyalı oyuncu için kulübüyle anlaşma sağlanmış, oyuncunun menajeri ise detayları görüşmek üzere geçtiğimiz gün İstanbul’a gelmişti.
Ancak iç sahada alınan Rizespor yenilgisi sonrası taraftardan gelen yoğun tepkiler, bu transferin rafa kaldırılmasına neden oldu.
- TRANSFER STRATEJİSİ DEĞİŞTİ -
Taraftarların daha iddialı ve Galatasaray ile Fenerbahçe’ye kafa tutabilecek bir kadro beklentisi, yönetimi transfer politikasında değişikliğe yöneltti.
Gelişim potansiyeli yüksek bir yatırım olarak değerlendirilen Bajo transferi şimdilik durdurulurken, yönetimin bundan sonraki süreçte daha kariyerli ve tanınmış isimlere yöneleceği öğrenildi.
Siyah-beyazlılar, sadece ön libero değil, diğer mevkiler için de tecrübeli ve yüksek profilli oyuncularla temasa geçmeyi planlıyor.
Kulüp, yeni sezon öncesi taraftarı memnun edecek ve rekabet gücünü artıracak bir kadro kurmak için çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor.
Haber kaynağı:Takvim
REKLAM
Yorumları Göster / Yorum Yaz
Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.